Vi bliver flere og flere mennesker på vores lille planet, og det betyder også, at vi langsomt bliver en større og større belastning for planeten.

Selvom antallet af mennesker stiger, så forbruger hvert menneske i gennemsnit nemlig også meget mere, hvilket er et problem, som kun bliver større og større.

Det er især produktionen af plast, glas og metal, som er en belastning for jorden. Det kan derfor være en rigtig god idé at begynde at sorte mere af sit affald – også selvom det ikke er påkrævet ved lov, der hvor man bor.

Når du er færdig med emballage, som enten er fremstillet i plast, glas eller metal, så bør du først og fremmest rengøre det, så der ikke er madrester tilbage i emballagen. Dernæst kan du sortere det én af tre poser, som du eventuelt kan have stående under vasken. Når posen er fyldt, kan du tage det hele med på genbrugsstationen, hvor det kan blive smidt i de rette containere. At sortere affald er en lille, men vigtig forskel som du kan sørge for i din hverdag. Det gør måske ikke den store forskel, når det kun er dig som gør det, men forhåbentligt vil der gradvist komme flere til.

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *