Noget af det sværeste ved at have fliser er, at de hele tiden skal gøres rent, for at de er pæne. Der kommer alger i dem, så de får en grønlig farve, som ikke ser pænt ud. Vi kan ikke bare hælde en masse kemikalier på dem, da vi skal passe på miljøet, og det er helt sikkert også ulovligt at gøre.

Det er svært at skaffe noget fliserens, som gør dine fliser pæne samtidig med, at det ikke skader miljøet.

Slip af med flisepest

De fleste kan bedst lide deres fliser, som de så ud som nye, og derfor vil vi anbefale, at du hyrer et firma til at stå for fliserens hos dig.

Hos nanostone.dk bruger de kun miljørigtige metoder til at fjerne flisepest, og du vil få fliser, som ser ud som nye.

Der er ikke noget grimmere end fliser, som ser gamle og slidte ud.

Du behøver ikke skifte fliser

Mange tror tit, at de skal skifte fliser, hvis de igen vil have flotte fliser. Men stort set altid kan en simpel fliserens løse problemet.

Når fliserne er gjort helt rene af en professionel, vil de bagefter se ud, som da de var nye. På den måde kan du faktisk spare en masse penge ved at bruge et firma til fliserens, da de kun behøver bruge en dag på at få dine fliser til at blive pæne igen.

Det er meget billigere, end hvis du skal have lagt nye fliser. Selv hvis du selv gør det, og hvis du lægger nye fliser, vil du hurtigt stå med samme problem igen.

Det er en god idé at få gjort sine fliser rene med det samme, at de begynder at se grønlige ud. Du er ikke i tvivl, når de stopper med at se nye ud, og så er dine fliser klar til en omgang fliserens.

Miljørigtig fliserens

Det er altid vigtigt at tænke på miljøet, når man foretager fliserens, da rengøringsvandet vil gå ned i grundvandet. Det er grunden til, at man ikke må bruge noget, som er ulovligt. Det er vigtigt, at der altid bruges noget miljørigtigt til den slags arbejde.

Når professionelle står for arbejdet, skal du spørge dem, om de bruger noget miljørigtigt til at gøre rent. Uanset hvad får du flotte fliser, men du kan ligeså godt bruge det fliserens, som er mest skånsomt for miljøet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *