Vi vil alle sammen gerne passe på miljøet, men alligevel har vi en tendens til, at alt vi skal lave, når vi slapper af, bruger elektricitet. Men sådan behøver det ikke være.

Her får du en liste over fritidsaktiviteter, som du kan lave, som ikke kræver elektricitet. Så kan du være med til at passe på miljøet på den måde.

 

Brug mere tid udenfor

Der er en masse ting, som du kan lave udenfor. Du kan gå eller løbe en tur. Stort set alle sportsgrene kræver ingen el, og så er det samtidig godt for din krop, at du bevæger den.

Alt for mange sidder for meget ned, og når vi kommer hjem, sætter os vi os ned og ser fjernsyn eller trykker på mobiltelefonen. Men sådan behøver det ikke at være.

Dyrk en sportsgren som du kan lave udenfor. Selv om vinteren er der masser af ting, du kan lave udenfor.

 

Lær at hækle

I stedet for at tænde fjernsynet eller iPad’en så prøv i stedet hækling. Det sjove ved at hækle er, at du får noget ud af den tid, som du ikke ser fjernsyn. For hvad får du egentlig du af at se Breaking Bad for anden gang?

Det gode ved hækling er, at det er en billig hobby, da du kan købe masser af billig hæklegarn. Du kan f.eks. kigge hos rito.dk, hvor du finder masser af hæklegarn i høj kvalitet til en fornuftig pris. Se mere her.

 

Tag cyklen på arbejde

Hver dag sidder mange danskere fast i trafikken på danske veje. I stedet kan du tage cyklen på arbejde. Hvis du arbejder langt væk, kan du cykle til togstationen, og så have en cykel på din endestation, så du også kan cykle på arbejde.

På den måde sparer du miljøet for en masse Co2, og du slipper for at sidde fast i trafikken. Hvis du har under 10 km på arbejde, vil jeg anbefale dig, at du tager cyklen.

Selv i koldt vejr kan du sagtens cykle, hvis du sørger for at tage den helt rigtige tøj på. På mange arbejdspladser har du også mulighed for at tage et bad, når du kommer frem, og så kan du sagtens race af sted på job.

Hvis dit arbejde ikke har mulighed for, at du kan tage et bad, så kan du overveje at melde dig ind i et fitnesscenter. Så kan du tage et bad her, også på de dage hvor du ikke træner.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *