Hvis du vil mindske bakterie-og sygdomsspredning, så er håndsprit og hånddesinfektion afgørende. Spritning af hænderne fjerner bakterier og vira, der forsager sygdom.

Gennem de seneste år har fagfolk inden for sundhedsvidenskab anbefalet alkoholbaseret desinfektion til håndhygiejne, når hænderne ikke er synligt snavsede eller våde. Spritten har stor effekt over for de mikroorganismer, som bakterier og via, der forsager smitte. Desinfektion begrænser derfor smitte betydeligt. Man kan typisk få håndsprit og hånddesinfektion med og uden alkohol.

Den mest effektive form for spritning af hænderne er med alkohol, men den er kan ikke anbefales, hvis man ofte har revner i huden eller døjer med eksem. Ved at påføre sprit til hænderne og hånddesinfektion med en spritdispenser, sikrer du korrekt påførsel, hvilket er vigtigt, hvis du vil sikre optimal håndhygiejne. Det er vigtigt, at hænderne er våde med sprit i min. 30 sekunder. Især på offentlige steder eller steder, hvor der færdes mange mennesker, er det vigtigt at sørge for, at optimere hygiejnen med hyppig spritning af hænder.

Minimer sygdomstilfælde på jobbet med en spritdispenser

Hos Pure Solution sørger de for, at du kan minimere sygdomstilfælde på dit arbejde ved, at købe en flot og stilren spritdispenser i flere designs. De har et stort udvalg af hygiejnisk desinfektion til netop dit behov.

De tilbyder bl.a. en berøringsfri dispenser, således du nemt og hurtigt kan bruge håndsprit. Deres udvalg byder blandt andet på dispensere i rustfri stål, speciel desinfektionsdispensere til toiletbrættet og toiletrens. Ved ikke kun at fokusere på dine medarbejderes hænder, men også på selve toilettet fjerner du nemmere smittefaren fra farlige kolonbakterier, der kan gemme sig i toilettet. Ved at investerer i hygiejnen på din arbejdsplads i form af håndsprit, hånddesinfektion og spritdispenser, så minimerer du aktivt tilfælde af sygdomme som influenza, forkølelse osv. Puresolution har dispensere optimal for små og store arbejdspladser, hospitaler og offentlige steder. Der finder du den rette hygiejne løsning for dig.

Spritning af hænderne er bevist mere effektivt i kampen mod mikroorganismer, i forhold til vand og sæbe. Det er derudover nemmer og hurtigere at af-spritte sine hænder. Hvis du gerne vil slippe for bakterier, vira og sygdomme på din arbejdsplads, så start med at se på Puresolutions udvalg af håndsprit, hånddesinfektion og spritdispenser.

Kategorier: Stoffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *