Du kan nemt passe på miljøet ved hjælp af tre nemme tricks, der både er gode for vores planet, men også for samvittigheden – og til tider også pengepungen. Vælg miljørigtige virksomheder, der ønsker at passe på planeten ved at producere bæredygtige produkter. Der er også et hav af forskellige tiltag, du nemt kan implementere i dagligdagen, hvor du både sparer penge og skåner miljøet.

Køb hundemad uden GMO

Hvis du har en hund, kan du både gøre din hund glad og være god ved miljøet, hvis du med omtanke vælger det rigtige hundemad. Vælg hundefoder uden genmodificerede organismer og kunstige konserveringsmidler. Køb kvalitetsfoder til din hund ved at klikke her.

Køb genbrug

Hvis du trænger til fornyelse i hjemmet eller i garderoben, kan du med fordel vælge at tage et smut forbi genbrugsbutikken og gøre dine nye indkøb. Samtidig kan du ofte finde flere unikke varer, der tilgodeser pengepungen.

Spar på strømmen

Det kan virkelig give pote at spare på strømmen ved at slukke standby-knapper om natten, og når du ikke er hjemme i din bolig. Sluk lyset i de rum, du ikke opholder dig i, og sluk computeren og tv’et, når du ikke bruger det. Det er godt for miljøet og ikke mindst din elregning.

Del dine ting

Der findes efterhånden mange forskellige platforme, der har fokus på deleøkonomi. Står du og mangler en hoppeborg eller en lejlighed i New York? Undersøg hvilke muligheder du har for at låne af andre fremfor at gå ud og investere i ting og produkter, du ikke har brug for på længere sigt. Det er både til gavn for dig, udlejere, miljøet og kontoen. Deleøkonomi og bæredygtig produktion er uden tvivl noget, vi kommer til at se mere til i fremtiden, så hvorfor ikke byde disse tiltag velkommen allerede nu.

Skift til LED pærer i hele hjemmet

Ved nemt at udskifte belysningskilderne i hjemmet kan du hurtigt tilgodese elregningen og miljøet. Hvis du driver virksomhed, kan det i den grad også betale sig at skifte til LED pærer i dine erhvervslokaler. Det kan umiddelbart virke som en kostelig affære at skifte alle pærer til LED, da disse ved køb er dyrere end almindelige glødepærer. Til gengæld vil du på sigt spare mange penge, og LED pærer giver også det lys, der er bedst for mennesket, da det minder utrolig meget om naturligt sollys. Den rigtige lyskilde kan altså også være med til at påvirke humøret i den rigtige retning – også på arbejdspladsen.

Der er utrolig mange forskellige ting, du kan gøre i hjemmet, for at tilgodese miljøet, kontoen og samvittigheden. Rigtig god fornøjelse.

 

Kategorier: Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *